Egyéb tevékenységek

FitnessM Herend

Aki kedvet kapott egy kis sportoláshoz, változatos szolgáltatásokkal.

Sobri Jóska élménypark

Kislőd   igazi paradicsom az adrenalinfüggő természetbarátoknak.

Kristályfürdő

Ajkán, a Városliget csodás zöldjében 4 hektáron elterülő, izgalmas, vízi elemekben gazdag élményfürdő, valamint fedett uszoda várja a pihenni vágyókat.

Várkertfürdő

A Várkertfürdő Pápai Gyógy- és Termálfürdő pihenést, kikapcsolódást és gyógyulást kínál minden korosztálynak egész éven át. A fürdő 3500 m2 vízfelülettel, 16 medencével, 7 óriáscsúszdával rendelkezik, valamint fitness, wellness és gyógyászati szolgáltatás

Hangvilla

Hangvilla,Veszprém minden korosztály megtalálja a szórakozását a komolyzenétől a könnyűzenén át a színházi és egyéb produkciókig.

Petőfi Színház

A veszprémi Petőfi Színház repertoárjának legfontosabb jellemzője a műfaji sokszínűség. A klasszikus és kortárs drámairodalom jelentős alkotásait bemutató - nagyszínházi és játékszíni - prózai előadások mellett kiemelt hangsúlyt kapnak a zenés-táncos bemutatók. Társulata évről-évre nagy sikerrel vállalkozik a komoly kihívást jelentő musicalek, operettek előadására. A zenés, táncos darabokból, vidám jelenetekből szerkesztett gálaműsoraik sikeresek és népszerűek.

Bakony és Balaton

A Bakony és Balaton gyönyörű tájain számos jelölt turistaút kanyarog, melyek lehetőséget biztosítanak rövid vagy hosszabb kirándulásokhoz, csillagtúrákhoz, körtúrákhoz.

Síaréna

Hazánk leghosszabb sípályájával büszkélkedő eplényi Síaréna változatos, 7984 méter hosszú pályarendszerén 16 különböző sí- és 1 szánkópályán lehet hódolni a téli sportoknak.

Herendi bányatavak

Kapcsolat

Elérhetőségek

Segíthetünk valamiben?
Kérdése van vagy a szobák iránt érdeklődne? Vegye fel velünk a kapcsolatot a következő elérhetőségek valamelyikén.
Állunk szíves rendelkezésére!

Cím

Herend, Kossuth Lajos utca 149.

E-mail

info@videkiportaherend.hu

Telefonszám

06-30 769-6678 / 06-20-437-5941